Infrarød-sauna.dk: Find blandt 24 Produkter | 2 Kategorier | 3 Brands | 7 Forhandlere

Bedste Radiant Health Infrarød Saunatæppe: Se top 1

(Opdateret september 2023)

Vi har fundet det bedste Radiant Health infrarød saunatæppe på markedet lige nu - det kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health

  Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health

  Priser og varianter

  • Infrarødt saunatæppe med varmeteknologi
  • 180 x 180 cm stort og 4,9 kg tungt
  • Øger udskillelsen af miljøgiftstoffer
  • Forbedrer hudkvaliteten og elasticiteten
  • Reducerer stress og giver dybere søvn

  Hvorfor vælge Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health?

  Infrarødt Saunatæppe Basic Radiant Health er et avanceret wellnessprodukt, der benytter infrarød varmeteknologi for at give en dybdegående opvarmning af kroppen og en udrensende effekt gennem at svede. Saunatæppet er designet til at give den ultimative afslapning, mens man er omgivet af infrarød varme. Saunatæppet er 180 x 180 cm stort, når det er helt foldet ud, og opvarmes i løbet af 5-10 minutter. Tæppet har 1 varmezone i hele saunatæppet og kan indstilles indtil 80 grader. Det har en lille fjernkontrol og vejer kun 4,9 kg.

  Infrarød varme er helt naturlig og går 5 gange dybere ind i kroppen sammenlignet med varmen fra traditionelle saunaer eller varmeovne. I stedet for kun at varme luften op rundt om kroppen, går infrarød varme direkte ind i kroppen og varmer den op indvendigt. Det unikke med infrarød varme er, at den samme varme som dette krop udstråler, og den samme varme du kender fra solen. Infrarød varme har mange sundhedsfordelene som øget blodcirkulation, udrensning, godt for led og muskler, hudforbedring, vægttab, dybere søvn og ikke mindst afslapning.

  Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic er et sundhedsprodukt, der kan hjælpe dig med at øge udskillelsen af miljøgiftstoffer i kroppen, når du sveder. Med infrarød varme, som går meget dybere, vil du få en mere intens udrensning. Det kan også være meget gavnligt, hvis du ønsker at tabe dig, da kroppen arbejder hårdt for at holde basaltemperaturen, ved at hjertet pumper hurtigere, og din puls stiger. Pulsen kan stige til over 120 slag i minuttet, hvilket er den såkaldte fedtforbrændingspuls. Det kræver 0,586 kalorier at producere et gram sved, så kalorieforbruget vil stige i takt med, hvor meget du sveder.

  Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic kan også give en forbedring af hudkvaliteten. Gennem øget blodcirkulation vil du hurtigt mærke en forbedring af hudkvaliteten. Porerne åbnes, og huden renses indefra. Du får en ren hud, der stråler. Studier viser, at infrarød varme påvirker kollagenproduktionen og øger hudens elasticitet. Regelmæssig brug kan hjælpe med at modvirke væskeansamlinger og reducere appelsinhud.

  Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic giver en vidunderlig følelse af velvære og afslapning. Det parasympatiske nervesystem bliver aktiveret, og endorfiner udskilles. Du renser ud, følelsen af stress reduceres, og dine muskler bliver bløde og smidige. Mange oplever dybere søvn og bedre søvnkvalitet efter brug af infrarød sauna.

  Radiant Health Infrarødt Saunatæppe Basic er nem at bruge og kan tilpasses individuelle behov. Det anbefales at bruge det i ca. 30-40 minutter tre gange om ugen, men du kan bruge det oftere og længere baseret på dine individuelle behov. Når man bruger saunatæppet, anbefales det at ligge på et håndklæde og have et håndklæde over sig, hvis man sveder meget, men ellers er saunatæppets stof vaskbart med klud efter brug. Man skal ikke bruge uld, fleece eller lignende materialer sammen med saunatæppet da dette kan give overophedning.

  Radi

  Pak dig ind i det infrarøde saunatæppet og nyd den intense varmen.

  Andre mærker af infrarøde saunatæpper

  På vores liste her har vi samlet de Radiant Health bedste infrarøde saunatæpper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige infrarød saunatæppe til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top